Prosečna plata u Nišu približila se republičkom proseku

Ostavite komentar


  1. A sta je sa ostalim gradjanima koji imaju plate po 20 -22 hiljade?sta je sa njima jesu li i oni uracunati u ovoj ceni koju pisete?

  2. Ko vise obmanjuje javnost ovakvim neistinama. Zivim u Nisu, veliki krug poznsnika i prijatelja iz svih zanimanja imam, kao i javnih i privatnih institucija i preduzeca i manje od 10 posto njih ima ovaj iznos koji ste naveli. Cinjenica je da su prosecne plate u Nisu od 35 do 40-tak hiljada,, a u velikom slucaju i manje. Prosto neshvatljivo na kom uzorku oni ovo izracunavaju ili objavljuju bruto iznos, pa obmanjuju javnost.

  3. Jos jedna u nizu lazi. Kao sto su slagali pre godinu dana da su uvecane penzije, a one vracene na nivo iznosa koji je i bio u resenjima o penziji. Kao sto su slagali da su ukinuli tzv ,, kaznene poene“ , penzionerima vojske i policije, a nisu i ako su sami sebe tim zakonom obavezali. Tako sada ladno slazu da je u Nisu prosek 50-tak hiljada, a ovde ljudi i ne umeju da napisu taj iznos. Grad gladnih.

  4. Kako da ne ma sta pisete gluposti.evo za tu platu ima da cistim ulicu rucno metlom dajte mi bilo koj posao najgori ako treba za tu platu.kakva prosecna u nisu su plate od 20 do 27 maximum sa subotom a nekad popis i nedeljom.ne sirite manipulaciju i vi

  5. Lazi sve same laziii kako vas nike sramota muka mi je. Zibim u Nisu i moja je plata bila 24000 din.i to na dva dela..pa moze li se tako ziveti? Guj lazoviiiii

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.