Prostran: Ne prodavati zemlju PKB-a ispod 20.000 evra po hektaru

Objavljen oglas za prodaju imovine PKB-a po početnoj ceni od 104,5 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Za Hajduke i Haramabašu nije važna cena državnog zemljišta već samo koliko će biti za njih. A biće bogami, oho, ho!

  2. Gospodin Prostran je u pravu. Nadajmo se da PKB ne ide unapred dogovorenom kupcu za „tepsiju ribe“. Bolje bi bilo da grad Beograd preuzme Kombinat. I drzava moze biti uspesan gazda ako se odabere dobar i posten menadzment za agrobiznis. Takvih kadrova ima dosta u Srbiji.

  3. Bil Prostran malo u penziju? Nikad nista ostvario, nicim rukovodio, nikad bio u obavezi da nesto ostvari. Uvek na drzavnim jaslama. Sto ne ka?e da je PKB of prvog dana nerentabilan? Da je to teska banatska zemlja za koju je massey ferguson morao da lije spec.raonike i da tamo traktori trose i do 30% goriva vise. I da ovo nije ni Toskana (gde se navedeni iznosi placaju za VINOGRAD SA REGISTROVANIM VINOM) ni holandska zemlja oteta od mora

    1. Vi šešeĺjoidi i botići znate samo da pljujete i hejtujete svakog ko,za razliku od vašeg Antihrista,izađe javno sa istinitim i strucno potkrepljenim informacijama.I to iz oblasti u kojoj se i ne mora biti ikakav stručnjak već je dovoljno samo da posedujes zemlju ,bilo kakvu , pa da shvatiš koliko li je tek PKB jedno opšte dobro uvek bio.Al izgleda ne još dugo. A vas botove baš i briga za to,vi ionako mislite da sendviči rastu na drveću,podno Kopa.

  4. Ne samo zemlj,PKB nije trebalo niti treba da se na večito prodaju prirodna dobra (Zemljišno blago, Vodna blaga, Šumska ; Rudna idr opšta dobra države i sl.) već da se daju na korišćenje na odgov. vrem.period uz nakadu… Kad domaćim bogatašima i stranim kupcima prodamo i i na većito predamo opšta narodna koji je interes sirotinje da u slučaju agresije na državu brani privatnu imovinu domaćih i stranih sticaoca…Nema u svestskoj praksi unificiranog rešenja da nabrojana prirodna opšta dobra moraju biti u priv vlasništvu..,.ako je tako što Ameri i zapadni evropljani nisu 100% privatizovalo opšta dobra ::.U koju spadaju Zemljišna i vodna dobra (reke, jezera, mora i okeani i sl)..

  5. mogli smo da dozvolimo prodaju zemlje strancima nakon ulaska u EU kao vecina novih clanica, ali nasi politicari imaju za cilj totalnu rasprodaju po snizenim cenama – akcija u supermarketu

  6. VRLO je blizu dan kada ce proci ovo ludilo, nemojte dozvoliti da i OVO uniste. Cega god se dotakli sve su uspeli da uniste, sada je potreban otpor da ne prodaju u bescenje ovo najvrednije zemljiste u BGD.

  7. Svaki dan pratim vijesti o prodaji PKB.Obzirom da sam vlasnik zemlje koja je oteta tolike godine interesuje me kakvi su to strucnjaci koji zagovaraju prodaju PKB.Zar je moguce da
    ti ljudi misle da narod ne zna sta je bolje.Kao vlasnik dijela te zemlje ne odustajem nego idem do kraja da dobijem svoju zemlju.Svi mi znamo sta znaci nesto svoje,sva prava su na strani vlasnika.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.