Protest bivših radnika „Zastava kamioni“ zbog neisplaćenih zarada

Ostavite komentar


  1. E moji drugovi cemu se vi nadate i od koga. Otisao sam iz kolektiva kao tehnoloski visak, imam overenu potvrdu o iznosu zaostalih licnih dohodaka, vodio spor kod suda, dva puta na moju zalbu isti vracan na ponovnu raspravu i treci put, uz promenu jednog clana sudskog veca, tuzba odbijena uz obrazlozenje da je „opste poznata stvar ko je uzeo novcana sredstva socijalnog programa“ nema pravo na ne isplacene licne dohotke. Pazite: presuda doneta na osnovu „opste poznate stvari“ a ne primenom Zakona i odredjenih njegovih clanova.

  2. sto cutite kad su izbori i idete da glasate svi .sta hocete sad / znaci Vi volite Vucica ,samo da vam isplati to i sve ,,ke bide vo red ,, svako strajkuje posebno , jedan strajkuje sto nema kiselinu , drugi sto nema bazu , umesto da se udriimo i pomesamo BAZU I KISELINU i da se nas glas cuje mnogo vise

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.