UŽIVO Treći dan protesta poljoprivrednika: Kod Zrenjanina došlo do incidenta, Novosađani odblokirali Sentandrejski most,policija kod Požarevca naplaćivala kazne učesnicima protesta

Ostavite komentar


  1. Ako iza protesta stoji opozicija možemo očekivati da će protesti potrajati do velikog skupa 26.maja.

  2. Ja Vas molim sve , da bas sve vas poljoprivrednike, da nastavite sa blokadama sve dok vam ne ispune SVE USLOVE, bas sve
    Takodje Vas molim da blokirate sve puteve 26.05. jer ce A.V. sad pristati na sve samo da odrzi svoj graciozni miting

  3. bogatiji su od vecine obicnog sveta,mnogo dobijaju od drzave,redovno glasaju za predstavnike vlasti zarad raznih sitnih interesa,pa opet komplikuju zivot svima ostalima sa tim blokadama.
    Treba svi da trazimo vece plate od raznih privatnika i da im blokiramo njive do ispunjenja zahteva..

  4. Čitam sad na B92 – Vučić se sastao i dogovorio sa poljoprivrednicima, a pre toga nijedno slovo nisu objavili o ovim protestima. Bruka i sramota na šta se B92 napravi

  5. A ovaj jadnik Ivan verovatno nije niti će izaći iz svog sela pa može ovako da baljezga.Ja sam na putu svaki dan i što sada ja da trpim zbog nečije hira ili politike.

  6. Kad već sve zemlje u okruženju i šire tako masno dotiraju poljoprivredne proizvode, zašto mi lepo ne ukinemo sve dotacije i sve carinske prepreke, i uživamo u niskim cenama uvoznih proizvoda?

    Zar nije to bolje nego da plaćamo poljoprivrednicima da bi imali skuplju robu u potrošačkoj korpi? Bukvalno bi vlade zemalja u okruženju subvencionisale naš tanjir.

  7. A cim se zavrse blokade onda da im mi kamiondzije,soferi blokiramo ulaze u njive.
    Kad moramo mi da trpimo zbog njih onda sto nebi bilo i obrnuto.

  8. A vi što bi da blokirate puteve 26.05. mislite li da će vam narod ćutati kao policija? Pa probajte… samo nemoj posle da kažete da vi ne izazivate nasilje a traktore ćete sami popravljati. Za to nisu predvidjene subvencije.

  9. Idite onda u zemlje regiona ako je tamo bolje,dajte u arendu ako niste sposobni.Imam firmu i nikada nista nismo dobili od drzave,cutimo i guramo kako znam.Paori postali razmazeni milioneri.

  10. Imam kolegu ovde u Nemackoj,obradjuje oko 20 ha zemlje,godisnje plati porez oko 80.000 eura,koliko zatadi onda pojma nemam

  11. Pa eto, unistili nase seljake koji su nas ishrani li kroz sve ratove i sankcije decenijama unazad, da bi napravili ove pohlepne veleposednike koji sada ucenjuju i traze jos, nije im bilo dosta sto su kroz razne nameste ne konkurse i tendere od batice dosli do svojih veleposeda ma desetine i stotine hektara, kao vesinari rasomadali nase seljake, pa sad smislili kako da podignu maksimalno gazdinstvo na stoo hektara sa dosadašnjih dvadeset, pa svako po dva, i onda samo u osnovnim subvencija a po nov traktor godišnje plus ostalo, pohlepni ucenjivati, njihovi korumpiran prijatelji na položajima koji su im to omogućili, pravicemo mi naseg gedju od blata, zamenuli smo ga sa veleposednicima i eto prazna nam sela sad

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 7

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.