Odgovor poljoprivrednika na poziv Ministarstva: „Ispunite zahteve pa možemo da razgovaramo“

Ostavite komentar


  1. Sve razumem, potpuno rasulo u sns državi, ali Vas molim da idete i blokirate državne aparate, ne nas građane koji se bore svaki dan da prežive kao i Vi!!!

  2. Prvo da sednu menadzeri i ovi skolovani i da naprave strategiju prodaje viskova.Ako viskovi ostanu narod nece da seje psenicu i kukuruz a suncokret je tek koliko vidim precrtan.Ako manje posejemo nema ni gdp ili bdp da raste jer nece biti viskova.Krediti da budu namenski do 5000e i da budu tipski sa sto manje papirologije jer je sve manje radno i uopste ljudi.Treba podstaci setvu sa kredititanjem jer je ona kljuc svake proizvodnje.Za traktore davati 50 posto i obavezu bavlkenja poljoprivtedom 5god, praviti domace uredjaje recimo tanjiraca je najprostija alatka ili plug ili grabulja..davati 50 posto za domace.

  3. Као и до сада власт ће их убедити и ратари ће престати,наравно,уз нека обећања…..а избори……….увек гласају за власт…..

  4. Hrana i voda su oružije 21.22.i 23 veka
    Jadar leži na vodi,Vojvodina pliva u žitu
    Najlepša zemlja u najgoroj državi-ako je ima.

  5. ZASTO SE MUCITE JADNICI?
    UMORNI OD POSLA!
    VUCIC VAS JE SVAKI PUT PREVARIO!
    PREVARICE VAS I SADA!

    VUVIC JE RESIO DA VAS UPROPASTI,
    KAKO VAS, TAKO I CELU SRBIJU!!

    NEP8MJANIK!!!!!

  6. Nigde Beocina,kao da su im njive prerodile a ne potucene i voce isto tako. Samo jaki na recima

  7. Da,napred paori,da nisam matora,pridruzila bih Vam se.Znaju oni da je Vojvodina na kolenima ali ne dozvolite da nas pokose,da polezemo.

  8. Mi, južnjaci nećemo da protestujemo. Sramota nas da isteramo naše mašine iz sredine prošlog veka, a i nema mladih, a za nas stare je kasno. Ali navijamo za Vas. A od poljoprivrede mi i ne možemo da živimo, jer imamo malo plodne zemlje i mnogo lošije uslove od Vas sa severa, pa se snalazimo kako znamo i umemo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.