„Ponuđen nam sastanak u utorak ili sredu, pa sad odlažu za četvrtak, to je smešno i nezobiljno“: Hoće li biti protesta poljoprivrednika u petak?

Ostavite komentar


  1. Pa ako nije ispoštovan dogovor od prošle godine, možda će biti za 2 ili 3, najdalje za 5 god.
    Važno je da protest ne bude politički, već mentalni i da svi vi i dalje nastavite da glasate, glasate…

  2. Pogledajte kako se SAVETNIK MINISTARSTVA Danilo Golubovic HVALI ULOVOM srne na +40!!!!!!Maaa gde su „rodjeni“ovi ljudi!!

  3. Na rec da vam neko veruje kako ste nesto posejali ? Videli smo mako lazete i kako ste hteli u maniru zute kuge lazima da prijavljujete potoke i sume kao njive. Prosli ste bez kazni ali nema vise mojih para za vas. To nije Vladin novac pa dav deli, to je moj novac od 20% poreza za svaki artikal koji kupim i od 60% poreza na moju zaradu mesecnu. Ako neces junicu po hektaru da imas seji lekovito bilje ili sitno bobicasto voce a ne pojavis se jednom posejes kukuruz i pojavis se drugi put da ga poberes i jos da ti mi placamo subvencije za to.

  4. Sami ako idete onda ste udbini poljoprivrednici. Sačekajte opštenarodni ustanak zbog litijuma pa svi zajedno.

  5. Dokle više paori? Ako nije profitabilno neka propadne, što nije subvencionisana mašinska ili elektro industrija?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.