Protesti poljoprivrednika ušli u drugu nedelju, u utorak blokada Temerinskog mosta

Ostavite komentar


  1. Jel moguće da ste svi ravnodusni na ove informacije ? Pa mi kao narod netreba ni da postojim mi smo gola g…..

  2. 17.12 se dogovorite kako ćete se organizovati u blokadi zbog izbora. da ne dopustite da vam autobusima dovlače birače koje su prijavili na vaša biračka mesta.

  3. Evo ja podržavam poljoprivrednike ali…ja stvarno ne znam da li iko štrajkuje na ovakav način. Treba poslom da idem, nije problem, napraviću 100 umesto 50km. Nazovem 192, kažu nemaju nikakve informacije gde će blokirati, zovite saobraćajnu. Zovem njih, ni oni nemaju informaciju. Setim se AMSS, zovem kažu gospodine nemamo nikakvu informaciju gde će blokade biti. Pa gde to ima? I kako posle svega da kažem, i dalje vas podržavam.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.