Drugi dan protesta poljoprivrednika: Radikalizovane akcije, za sutra najavljene tri protestne vožnje od po sat vremena

Ostavite komentar


  1. Bravo za poljoprivrednike. Srbija treba da otvori oči. Na izborima oduvati kriminalni režim, najgori u istoriji Srbiji.

  2. Zanimljivo je da je na protestu bio i Pavel Surovi zvani Sandokan iz Kisača otac SNSovog pokrajinskog poslanika!!! Da li je to znak da su gotovi?

  3. Više se nije moguce baviti poljoprivredom pod ovim uslovima. Protest je logično rešenje za nebrigu i nemar vlasti. Zato paori samo napred!

  4. Čeka se da vrhovno Božanstvo u Srbiji naredi ministru za pelješenje budžeta Srbije, ispunjavanje zahteva, kako bi se predstavio kao spasilac svega i svačega i da bez njega nema života u Srbiji, iako zadužuje svoje državu samo da bi on još malo ostao na vlasti.

  5. Ministarka neka momenralno uruci otkaz doktoru koji je odbio da pregleda decu i da mu se oduzme licenca. A svi mi ostali treba da se prikljucimo poljoprivrednicima i podrzimo ih. Nema vise, pravimo se blesavi, sedimo kod kuce. Moramo da se pridruzimo onima koji nam obezbedjuju hranu. Hajmo ljudi.

  6. Taj Sandokan iz Kisača je klevetanjem Makanove iz Kovačice došao na vlast. Fensi lik koji je se zapravo služio najnižim strastima u čoveku da bi se dograbio vlasti….grozno.

  7. I opet niko ne blokira Beograd. Pa šta njih sa Dedinja briga ako ste blokirali, Zrenjanin, Novi Sad, Banoštor, Irig…
    Taksisti su blokirali Slaviju. E, to ih je bolelo, pa je svaki taksista dobio mogućnost subvencija za novo auto.

  8. Јасно је речено да су захтеви испуњени. Ако се некоме не допада његов посао пољопривредника може да га мења. Жита из Украјине и Русије по багатели колико хоћеш. Млека из Републике Српске колико хоћеш по много нижим ценама. Нико нема права да блокира Србију и моје уставно право на слободу кретања. Ово је политички скуп.

  9. Ove i druge protesrte treba pod hitno rešiti oprobanim receptom našeg vođe, kroz karticiomaniju.
    Pod hitno uvesti paorske kartice, poštarima njihovu karticu itd. Zašto bi penzioneri i studenti bili favorizovani karticama u odnosu na druge grupacije naše društva?

  10. Predlažem da se istim tim ratarima obeleži gorivo koje im se daje po ceni koje traže ali da im se pleni imovina ako preprodaju gorivo .Praksa je bila da najveća količina takvog goriva bude preprodata

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.