Protest radnika JP Putevi Srbija: „Nećemo gimnastiku, hoćemo platu“

Ostavite komentar


  1. Kolika bi onda meni trebala da bude plata? 30 godina u prosveti i imam malo više od njih. Vinjeta i rešen problem!

  2. Krajnje jednostavno. Ukinite inkasante i uvedite vinjete za putarinu! A inkasanti da prodaju vinjete.

  3. pa da malo bolje razmislite videli bi ste da niste u pravu za ove komentare…novac od putarine ide u budzet gospodo a od toga i vi gospodine primate platu u prosveti,a vi ilija koliko se to vozite autoputem pa vam smeta putarina,

  4. Ako uvedu ma kakav automatski način plaćanja putarine osim ENP , broj inkasanata opada a.samim.tim.i ,,moć’ pojedinaca koji su umislio da.su moćni. To javno preduzeće treba detaljno pretresti mmanagement ( direktore, savetnike i rukovodioce) jer su.odavno zreli za reko struk iju i rehabilitaciju. Oni posluju sa gubitkom a.hoce pare….Sve njike treba na minimalac, brale…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.