Protest u sredu kad u Niš dolazi Vučić

Niška opozicija podržava protest nišlija za odbranu aerodroma

Ostavite komentar


    1. СНС бoтoви пoстaли НАПРЕДНИ, сaми себи дaју „лaјкoве“ нa свoјим пoлтрoнским кoментaримa.

    2. Hajde ti nama objasni koju to situciju bolje da sagledaju, ako umeš naravno. Razumeću ja tebe i ako ne umeš to da objasniš, jer si kao Vučićev bot dobila tekst da ga takvog otčukaš i samo izvršavaš dobijeni zadatak. Inače pod tim imenom Lenka te ima na svim mogućim sajtovima gde se spomene Vučić. Po objavljivanju tvog i tebi sličnih komentara odmah dolazi neko zadužen za nabijanje glasova da bi se stvorio privid kako ima mnogo onih koji te podržavaju.

    3. Lenkin komentar za 2 minuta sa 130 pozitivnih na 179, a pre toga mirovalo sat vremena. Zaista smešno. Hoće li jednog dana neko svesti računicu koliko narodnih para je Vučić spiskao na ove krelce za ostavljanje komentara i njihovo ocenjivanje, a da su pri tom zaposleni na fiktivnim radnim mestima u državnim službama i da te državne službe uopšte i ne vide osim ako imaju menzu sa jeftinom hranom?

    4. Nislije izadite. Zar treba i zivote da damo Vucici. Pa vidite li kako Vucic komentsrise Ja dacu resenje o kosovu, Ja cu napraviti 89 fontana , Ja nedam da se otkrije ko je srusio sava malu, Ja nedam pare za aerodrum sve Ja,Ja, Ja a gde smo Mi i oni ako nema to je diktatura. Necemo diktaturu

  1. Treba protestovati protiv Vuciceve antinarodne politike,u ovom slucaju ,preotimanju niskog aerodroma. Pitanje je za njega i njegove ne bas pamernne birace: a zasto je zapeo da bas sada i bas niski aerodrom uzme? Da li ce objasniti njegovu licnu obavezu prema Fran uskoj,kao osnivacu SNS u parizu,zajedno sa Suboticem,Djukanovicem.?

    1. Ništa čudno ako se zna da je Cane Subotić vlasnik Vansija. Proverite!

  2. Nislijama treba ostaviti njihov aerodorm i drzava treba da trazi da ispalte sve ono sto je placala za njihova dugovanja. Posto ne zele da se ulaze u aerodorm, neka im bude,ali kada propadnu neka ne ocekuju ikakvu pomoc.

  3. Lično gospodinu Vučiću :upropastio vas Niski kadar veoma je los !evo ja sam vema vas ozbiljan aktivista clan vdv radnik i sve sto je trebalo proverite spisak u štabu!?…zaposlili me i ti isti 5 dana pred isteka ugovora od 2 meseca mi smestili otkaz!..zbog tamo necije kojo de nidam dopala a mozete sve saznati o meni ako ste a mislim da jeste pametni ..hvala krivo mi je za vas jer vi ste ok ej!

  4. Да није тужно било би смешно толико незнање и толики безобразлук те наше малоумне опозиције! Мисле да су паметни а уништавају Нишу аеродром! Па нису га они и Ниш дигли из мртвих него сви грађани Србије, држава и баш тај Вучић!Не треба да их убеђује него да дигне руке от њега и новац да тамо где га хоће и једва чекају! А Нишлије нека се возају на магарцима које може опозиција да им обезбеди, а ни то не може! И магарце би покрали, какви су!

    1. Nikola, stvari su toliko providne da se vide i iz aviona. Francuski koncesionar beogradskog aerodroma, vlasnik je i aerodroma u Prištini. Treba ugušiti aerodrom u Nišu jer nije u interesu francuskog koncesionara. A to se može samo kada pripadne Republici. Neće biti ugašen, ali će ga mrcvariti tako da će samo tavoriti. Ne dajte se Nišlije!

    2. Nikola tvoje razmisljanje je na nivou tih magaraca koje predlazes Nislijama !!!!!!!!!

  5. i one „sas mišići jaki“ maloumnike sa njegovog krunisanja!-Čuvajte se!

  6. Samo MaliVukovi botovi imaju više lajkova od dislajkova.
    Blago njima kad ih plaćaju za maloumnost. Hmm, ako okrenem telefon naopako onda je obrnuta situacija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.