Prvo izvlačenje novog kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi 15. maja

Ostavite komentar


  1. Ova nagradna igra je totalni promasaj jer ne doprinosi svrsi kako je zamisljena.
    95% fiskalnih racuna koji ucestvuju u nagradnoj igri su racuni iz supermarketa i prodavnica hrane!
    Ostatak se odnosi na prodavnice odece i obuce i jos poneke trgovinske delatnosti.
    Tu nema racuna onih iz usluznih delatnosti koji i ne izdaju fiskalne racune gradjanima kao sto su kafici,restorani,raznorazni majstori i privatne zanatlije (automehanicari i svi ostali iz ove branse-autoelektricari,vulkanizeri,limari itd.),vodoinstalateri,frizeri,kozmeticari,obucari….da ne nabrajam!
    Trebalo bi da se nagradna igra odnosi samo na takve racune za usluzne delatnosti jer je tu poenta da se izdaju fiskalni racuni i puni budzet!

  2. Sve je dobro sto koverti iz prvog kola,ostaju za drugo,ali ne postoji sansa da neko nesto dobije,jer se nove posiljke gomilaju i ne mesaju sa predhodnim.Tako da prve posiljke koverta ostaju na dno bazena..?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.