PSG: Opozicija nije organizator protesta

Ostavite komentar


  1. Ma hajde mo jos poverovat u tu laz,svi smo svesni njihove politike i ovo i te kako lici na to!

  2. Ma jok nije opozicija…pa sto pravite selfije na tim blokadama, prazne price u koje niko ne veruje…i kako to da u blokadi puteva ucestvuju iskljucivo kola o kojima mi smrtnici i posteni ljudi mozemo samo da sanjamo.

  3. Pa ti si organizator zajedno sa Djilasom, kako te nije sramota da to spinujes po medijima i predstavljas se kao neko ko podrzava proteste.

  4. Ако Ви кажете да Вам верујемо, јер опозиција за ово није способна. Само немојте и Ви да оптужите Сороша да дели дневнице (10€) за „спонтано“ незадовољство грађна.

  5. U pravu si, opozicija nije organizator protesta. Svakom pametnom coveku je jasno da vi niste sposobni za tako nesto i da ste protivnici stranke na vlasti samo toliko koliko vam treba sisa sa koje bi laptali na budzetu. Takodje, to je jedina razlika izmedju pozicije i opozicije u Srbiji sto prvi lapcu a vi ne. DSS, ne postoji, SDS ne postoji, SLS ne postoji a boga mi i DS je na putu da ne postoji… Postoji samo po nekoliko njih zaposlenih na drzavnim jaslama koji igraju ulogu „opozicije“ i- nista vise. Gospodine Jankovicu, Srbiji nema spasa!!!

  6. Ne nego je moj tata. Sada kada je prevrsilo svaku meru normalnosti onda niste a to sto su vasi clanovi ukljuceni u sva desavanja i u oranizaciju, to vi nemate pojma siguno

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.