PUPS podržava nameru Vučića da ne bude smanjenja penzija i plata u javnom sektoru

Ostavite komentar


  1. A ko je pa to satro teo da smanji plate i penzije ? Pa samo probajte pa cete da uvozite policiju iz Albanije i onako vam je i ova na pozajmicu od bratskog vam Dodika.

    1. Sps, js, pups, njihova politika se svodi na uvlacenje vucicu, svesni da ovaj reaguje samo na taj pristup. Uostalom, svi tako rade, uvlacenjem dobijaju mesta u vladi, pristup novcu, itd

  2. PUPS je isto tako podržao vođu kad je rekao da neće dirati penzije, pa onda oteo tristo milona evra penzionerima i nikad nije vratio, a oni sad ćute. Te pare su pojeli njegovi botovi. Krkobabić se ni jednom nije obratio penzionerima tokom epidemije, jer ne sme. Sramotno. PUPS je nešto najgore što se moglo desiti penzionerima Srbije.

  3. Ha, ha, ha….. Pa ko jos Vucicu veruje. Zar nam nije i prosli put rekao da nece biti smanjenja penzija, pa je koji mesec kasnije „uskocio u penzionerske dzepove“ na nekoliko godina.

    1. Vlast radi samo ono sto joj narod dozvoljava ! Dok im dajemo da nas jasu, jahace nas, krasce nas, lagace nas !

  4. Penzije ne bi ni smele da se diraju tako da je to pitanje u startu reseno i nema politikanstva. Javni sektor 50.000 otkaz i moze bez smanjenja plata. Plus parlament na 100 i sve srazmerno tako manje…

    1. Bravo. In medias res, sto bi rekli. To je sustina, penzije su steceno oravo i ne smeju se smanjivati – definisano ustavon. Za ovu drzavu dovoljno je 100 poslanika, do duse mnogo kvalitetnijih od ovih SNS klimoglavaca.

  5. Ovo je vec vidjeno, najavljuje da nece a za koji mesec ocekujte smanjenje nekima i preko 25%.

  6. Zna prvorodjeni da bi u ovom trenutku smanjenje penzija i plata bilo izvrsenje harikirija, zato i prica o drugoj temi a ne o razlozima protesta

  7. Pups dvolican i licemeran, prosli put glasao za smanjenje penzija i plata, a obecali da nece, od reci nema sta vrlo karakterno, ali njih i onako ima manje od 1%.

  8. smanjio si i unistio svoj narod 2014.g. i od tada umiremo lagano zahvaljujuci tebi…..smanjio si plate i penzije a sada kao neces da smanjujes …pitanje je sta ces vise da smanjujes i kome sramota velika….a ovamo zivimo najbolje u Evropi hahahahaha koji si ti glumac brate mili ….pozorista svetska placu za tobom

  9. pups je jos uvek naivan da i posle toliko lazi ovog predsednika mu veruje. nema sta on daodlucuje o penzijama to je reseno ustavom ove banana drzave. sramota je za pups i da razmislja na ovaj nacin aopet ovo je srbistan ,zemlja bez zakona

  10. Čelnik ΛV, kobajagi, je obradovao radnike i penzionere da neće smanjivati pripadajuće prinadležnosti. Ko njemu može da još verovati, kada su mu usta pune laži i paralaži. Još je radnike obradovao, obećavajući im povećanje plata. Penzionere ne pominje, ostaju njegovi zamorčići. Zašto da im povećava penzije, kada su ga izglasali, sada mogu i da se presele u zadnje prebivalište i tako povećaju suficit u budžetu. Zaslužili su neka gledaju prazna “jasla”. On je obećao i 2014. godine da neće smanjivati penzije i nije, samo što je punih četiri godine otimao bezdušno penzije, kako samo on to može? U svemu ovome podržavaju ga poltroni i klimoglavci kao što je Krkobabić.

  11. PUPS i Krkobabić, pa za šta su se oni i do sada pitali? Vegetiraju na minimalnoj podršci penzionera, a SNSu dobro dođu za izigravanje demokratije. PUPS se uvek uz neku stranku prišljamči jer je to jedini način da se dokopaju mesta u parlamentu!

  12. Kakav odvratan lik, a vi ga stavljate da ga mrzimo. A mogli bi da stavljate samo siluetu.

  13. Koje penzije pa to je sramota za državu, koja penzionerima daje bednu crkavicu, ni za živeti, ni za umreti nema dosta!!! Ne samo penzije, već i plate su jad!! Zašto ne postoji kolektivni ugovori za profesije i stepene stručnosti, kao na zapadu? Ne ponizujte i ne omalovažavajte svoj narod!!!!

  14. moje dete, po odlasku iz Srbije, nakon mesec dana preuzelo posao menadžera kaže:

    koji koristi produžen godišnji, kome se ne vidi kraj. Lik ima dve godine do penzije, a već sada se opustio i uživa, bez razmišljanja kako da se, po odlasku u penziju, uhevta na kazan na kome je sada. Za razliku od uređenih država mi imamo PUPS, likove koji se kao orlušine obrušile na javni kazan zauzimajući radna mesta našoj deci. PUPSovci brinu samo o svom ličnom interesu, briga njih za penzionere, malde, za državu, to su pijavice kakve nigde nisu viđene, osim u Srbiji.

    1. MOLIM PUPS DA NAS NE PODRŽAVA jer će sigurno biti smanjenje penzija pošto se oni ne bore za dobro penzionera.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.