Prećutkivani sajber udar: Kako je grupa „Qilin“ nanela štetu EPS-u i zašto se o tome ne govori?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Pa ne govori se o tome jer je sve bila inscenacija da bi se prikrili dokumenti koji istinski devastiraju tajne i okultne kradje i prekradje EPSA.

  2. Kome nije jasno da je u pitanju simulacija radi skrivanja muljacine EPS-a , kojoj se pribeglo kao i onomad u Geodetskom zavodu, nije mu jasno nista sada i ovde od strane bagre.

  3. Kako da govore o vlastitoj namestaljki kojom su zeleli da sakriju najnoviju podvalu i pljacku ?

  4. Gde mogu da proverim da li su moji podaci procureli pa da ih tužim ako jesu ?

  5. Odgovor na pitanje iz naslova. Korona se nije desila dok se ORGANI nisu ustrojili. Internet napad se „nije desio“ Jel ORGANIMA nije u interesu da se desi. Sta je istina a sta nije istina diktira ORGAN! Nase je da ne preispitujemo i da se divimo velicini ORGANA. Kakava istina, kakve cinjenice, kakv razum i informiranje puka.To su teme za drugu drzavu i drustvo. A nama je to nasa borba dala da imamo ORGAN za Marsala….

  6. Ovo je očigledan dokaz da našim državnim firmama upravljaju SNS „stručnjaci“, kojima je glavna kvalifikacije da su članovi vladajuće stranke. Kad je glava takva kakva je i ostalo ne može biti bolje.

  7. Pa što i nas malo ne puste da uživamo u džabe struju ….kao na takozvanom Kosovu…ratni dodatak nam ne treba …

  8. Prodala sam stan 3 dana nakon hakerskog upada. Tako da, „pao sistem“, šalteri ne rade, potrošnja i dalje ide na moje ime, kako šalteri ne rade tako ne mogu novi stanari da se prijave promenu a mislim da im i odgovara, taj su tip ljudi, zgrabi gde možeš. Kupoprodajni ugovor bi ih obavezao na prenos u roku odc3 dana, a ovako, viša sila, lepo im. Zima je, grejanje je na struju, plus renoviraju, troši se dodatno struja. Šta da radim?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.