Radar: Isplaćena prva rata za „rafale“, 417 miliona evra

Ostavite komentar


  1. i kome ovo treba kone koliko je samo moglo da se lzleci dece ljudi ..gradjana srbije, moglo je i da se poveca plata zaposlenih u prosveti ..a ovako ovako…lepo francuz zavrsi posao sa sboju zenlju, uveca joj budzet svaka mu casz..a ovaj fazda osiromasi nas budzet ….

  2. Bacanje para ,za kosovo ne treba rafale a za hrvacku rafali ne dolaze u obzir jer je ona u NATO zato se pitam zašto trošimo pare na rafale a skuplamo pare za narodne kuhinje .

  3. Da izbije rat ovo bi nam još na zemlji uništili. Liniju fronta ako bi prešli odmah bi bili oboreni. Preskupo. Osim za parade i air policing ne služe ničemu.

  4. E zato su nam deca gladna a penzioneri se hrane po kontejnerima, radnici crkavaju za 450 eura.

  5. Taj vucic nema pameti u glavi upropasti sve a ti rafali nemaju nikakvo naoruzanj djecija igrica

  6. I milijarda evra da je uplacena, neka je, to je dobro za sve nas, za buducnost nase dece i onih koji ce tek biti rodjeni, da jednom zauvek Srbija ostane tamo gde i pripada, u Evropi, na Zapadu!!!!!

  7. Konačno. Ako je tačno znači da se možemo nadati novim avionima. Bravo Srbija! Da je neka druga vlast em bi bili u deficitu em sve te pare prebacili u svoje džepove a narodu govorili ,,kriza,,.

  8. Ма коме требају професори и школство,нама требају РАФАЛИ,
    јер захваљујући њима имаћемо њега још на власти,јер ће Французи да га подржавају,док год даје наше паре

  9. Ekonomski tigar. Ima se, može se. Juče mi kod lekara rekoše da se za snimanje magnetnom rezonancom čeka 6 mes. do jedne godine. Nije mi krivo jer će sigurno da nas, u tom periodu, napadnu Hrvati, Bosanci, Makedonci … ko god, pa da možemo da se branimo. Elem mi građani smo krivi jer ovo ludilo dozvoljavamo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.