Radić: Projekat „Jadar“ biće usvojen ako u Loznici od 10 građana za njega glasa šest

Ostavite komentar


  1. Gledam fotografije iz Nedeljica i moram reci da me neodoljivo podsecaju na Vukovar posle oslobodjenja…. Od koga sad se oslobađaju Nedeljice?

  2. NAŠ LITIJUM DA ILI NE?

    Kako stvari stoje o Jadrovom litijumu u okolini Loznici došli smo do ili biti samo ne zadnji propast. Trenutno se bori rat između vlasti i kobajagi zaštitnike životne sredine. Niko od njih ne preduzima konkretne i ozbiljne akcije. Vlada brani svoj nedokazani postulat o korišćenju litijuma iz Jadra, drugi, vezano za zaštitu okoline i naroda od zagađenja. Ljudi bliski vlastima propagiraju neverovatne efekte, možda i najveći u svetu bez dokaza o zaštiti životne sredine, oni koji se sekiraju za zaštitu životne sredine i ljude odbacuju svake pomisli o eksploataciji i korišćnju litijuma, toliko vrednog minerala, kako kažu vodeći naši političari, a ne stručnjaci. Litijum je sada najpopularniji mineral, dali za nas ili za one koji merkaju profit i napredak.Šta će biti biće, a naši vodeći kabadahije neka vode malo računa i o narodu Srbije, možda nije njihov.Vučiću pitaj i naučnike,a ne samo svoje poltrone i svoje izmišljotine. Kako si krenuo bez naučne osnove, možda će tebi biti bolje, a narodu možda, ne daj Bože, gore.

  3. Ako dodje do problema sa izvorima i pijaćom vodom….Mislim da ćemo biti prvi u Evropi.Imamo jake uzvore a ne znamo da ih čuvamo nažalost

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.