Radna grupa za obilaznicu 1Foto: Medija centar

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa vlasnikom kompanije „Azvirt“ Kamilom Alijevim i ambasadorom Azerbejdžana u Srbiji Eldarom Hasanovim o projektima na kojima u Srbiji radi ta kompanija i mogućnostima da se ona uključi i u druge projekte.

Alijev je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom na izgradnji deonice Ljig-Preljina na Koridoru 11 i poručio da je ova kompanija zainteresovana da se uključi i u završetak izgradnje Obilaznice oko Beograda, značajnog kapitalnog projekta koji će povezati Koridor 10 i Koridor 11.

Mihajlović je rekla da će inicirati osnivanje Radne grupe za izgradnju Obilaznice oko Beograda koja bi se bavila i drugim kapitalnim projektima a činiće je predstavnici ministarstava i institucija važnih za realizaciju svih značajnih infrastrukturnih projekata u Srbiji.

„Cilj Radne grupe biće pre svega završetak obilaznice. Ovo je zajednički posao. Država je tu da obezbedi sve što je do nje a na kompanijama je da kvalitetno i u roku izvode radove“, rekla je Mihajlović.

Ona je poručila da dobru saradnju sa Azvirtom na Koridoru 11 treba nastaviti i na drugim projektima i zahvalila se na angažovanju radnika i opreme iz Srbije, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari