Radna mesta na slici i na papiru

Ostavite komentar


  1. Ne ulazeci u to koliko je clanak tendenciozan i jednostran, ovaj tekst slikovito prikazuje koliko se zapravo radi i postize i da rezultati, koje pokusavaju da osakate, sluze za hvalu.

  2. Ono što iznosi neistinomer nije za čitanje! Vučić je odista učinio mnogo! Otvorene su nove fabrike, nova radna mesta! Realno se smanjio broj nezaposlenosti! To je istina! Samo što tu istinu neistinomer želi da pretvori u laž, kao i uvek!

  3. Bitno je da više nije nemoguće naći posao. Posla ima za sve koje hoće da rade, ali je svuda veliki broj onih kojima je lakše da sede i čekaju da ih neko pozove da rade ili onih kojima je ispod nivoa da rade van struke…

  4. On je bar otvorio neku fabriku i zaposlio neke ljude, za razliku od prethodnika koji su stavljali katance na fabrike i slali zaposlene kući.

  5. O bozeeeee, rekao je 50 a njih je 40, sramno. Pa pohvalite to sto 40 porodica ima redovna primanja klosari jedni, a ne da se bavite politickim spinovanjem sram vas bilo.

  6. Tamo gde je broj radnika manji,manji je za 50,a tamo gde je broj radnika veci,na nekim mestima je veci i za 1000 radnika. Podvucite crtu i izracunajte.

  7. Ako je i tako kako kažete pa malo li je 7597 novozaposlenih radnika. Vučićevi prethodnici nisu iznosili nikakve brojke, kod njih je sve išlo u minus..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.