„Smanjeni su nam bonusi koji su povećavali plate 40 odsto“: Radnici na beogradskom aerodromu prete štrajkom, sastanak u 14 sati

Ostavite komentar


  1. Setim se kako je danas ubedjivao rulju kako ce privatizacija oreporoditi srbiju plate povećane uslovi rada robovski mislim humani ono dosao djavo po svoje. I ovo je tek pocetsk tek ce srbi osetiti sta je petooktobarska politika kad budu presusili krediti rasprodaja s ovo malo resursa sto ostalo odnesu

  2. Dodjite sa radite u skoli. Manja plata, veca buka, rad u smenama u vise objekata, konstantne pretnje i ucene i povremeno pesnica ili behaton kocka u glavu. Eto resenja za vas problem. Znam da je tesko tegliti kofere, pa eto mozete se odmoriti medju vasim sugradjanima i njihovom decicom. A tek raspust to jest godisnji na koji se ide kad mora, a ne kad vam odgovara, milina.

  3. Ovom ludilu nema kraja! Bahatost svuda, nema bonusa tj. mali bonus.Gospodo jel ne valja,idite bre,idite tamo gde valja. A i vi svi ostali što vam Srbija i srbadija ne valja, idite svi,možda će vam tamo biti bolje ali jedno morate dobro zapamtiti,kada god čujete da neko izgovara SRBIJA da ustanete i stanete mirno bar iz poštovanja prema svojim precima koji bi se postideli kakav im je porod!

  4. Ako gledamo nivo usluge onda NT zaostaje za većinom destinacija. Svi nešto mračni, a i spori. Dobro, to je deo mentaliteta! Kažete….buka,vibracije, teško…… Više od pola staža imam u stranim kompanijama…. Ovo štp dam radio kod nas uglavnom izgubljeno vreme. Čuvajte taj postao, niste baš hirurzi da ih nema na tržištu rada. Doći će drugi i prihvatiti te uslove sve sa bukom o vibracijom.

  5. Tarabuc
    16. maj 2024. u 12.34
    Setim se kako je danas ubedjivao rulju kako ce privatizacija oreporoditi srbiju…

    A ruljaja je bila u pravu a ti nisi. Od oktobra su počeli da se vraćaju krediti onih koje ti podržavaš i koji su doveli zemlju do ivice bankrota. A onda su ti isti, koje ti obožavaš doveli do toga da su radnici u ovakvom položaju jer se neće poslodavac obazirati na radnika već ga može jedino zakon šititi a zakon pišu tvoji, oni pre oktobra i oni koji su sada na vlasti. Ali slepom i glupom džaba govoriti. Inače, ni jedni ni drugi nisu ništa uradili za radnike ali vama je to svejedno.

  6. Ja potpuno podržavam pobunu ovih ljudi, pa ljudi ide sezona svi znamo kako je zaposlenima u avio industriji, smanjiti im primanja automatski znači da nema motivacije, a posle se bunimo za cene karata i tražimo više charter letova za grupe. A ko će da radi

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.