Radnici Geoksa ogorčeni zbog Vučićeve izjave: Predsedniče, zašto ste ćutali dva meseca?

Ostavite komentar


  1. investitori se ubise da im vucic otvara fabrike. za zatvaranje nije cuo. sta se onda bunite. vucic povecao plate i pobegose investitori.

  2. Pa oni dovode fabrike, uzmu za sebe novac, njima daju sve benificije od neplacanja poreze, bacaju hemikalije gde stignu iskoriste Srbiju i odu. E takve fabrike vlast dovodi, od kojih oni profitiraju, ne narod. Birajte ih opet

  3. Secam se kad su dosli, zatvoreno je nekoliko malih proizvodnja. Umesto da je drzava njima dala sav taj novac…
    Nadam se samo da ce da se opamete Vranjanci,pa kad sledeci put budu glasali da razmisle.

  4. Pare od subvencija potrosene, novih subvencija nema pa se fabrika zatvara i tako u krug. A to sto vas gospodja Brnabic ili gospodin Vucic nisu obavestili i ako su znali od pre dva meseca, pa to je upravo ono sto je gospodin Vucic nama trebaju radnici u fabrikama, koje ce doci zbog subvencija a kada se potrose sledi odlazak. Steta sto nema sporazuma da oprema ostaje kod nas bar neka korist. Ziveli

  5. Na zatvaranja fabrika Vučku se izgleda ne ide, jer na muci se poznaju…

  6. Gde to jos onaj koji vlada obavestava onog koji radi za njega, imate one koji vladaju i oni sve rade da vas koji radite za njih drze potlacene to vam je pocetak i kraj. Cak i to sto vi mislite da oni trebaju nesto da vama urade i to su vas ubedili da osecate da tako treba. Znaci cim se okrenes sebi i svojim mocima i svaki dan treniras da budes mocniji u nekom periodu ces to i postati.

  7. Da obraza imas, usima bi se pokrila. Srbija ce uskoro biti zemlj bez radne snage, zato sto je u poslednjih 10 godina zemlja najjevtinijih politicara, sibicara, secikesa i zbirova na sa celu Vodjom!

  8. Znači, kad frajer iz Evrope, Turske, Azije itd, ugasi firmu i ode, kriv je AV. Stvarno ste bolesni.

  9. Vucic je ćutao dva meseca u intresu radnika.
    Nije hteo da se radnji sekiraj zbog zatvaranja fabrike.
    E tako se on brine o Srbiji!

  10. Ako svi zatvaraju i beže iz Vranja pitam se da nije neki drugi scenario u toku. Možda znaju da će tu biti ozbiljne frke i da će posle dobiti tapije na zemlju i živeti neko drugi. Neki štrumfovi možda.

  11. Ovo je cinično i potpuni obrt.Juče napadali predsednika zbog niskih plata, a sada zato što Srbija „više nije zemlja jeftine radne snage“.

  12. Geox nije otišao zbog jeftinije radne snage, već zato što usled kovida i ekonomskog minusa koji imaju moraju zatvoriti jedan broj pogona izvan Italije. Privatni posao nema skrupula i ako je neko pomislio da ćemo svi gazdovati to nije moguce. Svet funkcioniše po principu dobitnika i gubitnika.

  13. Šta ste očekivali? Da vam Vučić da posao? On je svoje obavio, dao subvencije koje će mu biti delimično vraćene a vi ga opet glasajte. Puca mu prsluk što ste vi bez posla. Tako će proći još hiljade vernih glasača.

  14. Odljutićete se brzo, čim budu naručeni sendviči i odštampani glsački listići.

  15. Izem ti firmu i investitora, kome je jedini motiv da dođe u Srbiju državna subvencija.
    Jel to znači da će i sve druge strane kompanije po istom ključu?

  16. Vlast umesto da subvencije da našim ljudima oni daju strancima s kojima imaju dil a stranci naše ljude tretiraju kao robove,iskoriste ih i kad potroše subvencije ćao amigo

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.