Radnici Goše radikalizuju štajk

Ostavite komentar


  1. Radikalni potezi nista pametno nece doneti. Ne znam cemu teranje inata. Pustite drzavu da se bavi problem i da ga resi,ovakvim haosom nista necete postici.

  2. Ova vlast, (kao pravni naslednik pređašnje vlasti), sa pravne tačke gledišta nasledila je razne problematične obaveze. Ne bih se vraćao u vremena pljačkaškog pohoda na Srbiju, (o tome će istorija suditi), ali nekadašnji mašinski gigant Jugoslavije i Srbije, zaslužuje moralnu satisfakciju za sve ono što je za svojih dobrih dana ugradio u Srbiju. Na žalost, loša privatizacija kao nasleđe, izbija državi iz ruku sve moguće pravne adute za oporavak Goše, izuzev onog moralno-etičkog načela: ,,Naše je, pa kako drugima, tako i Goši, onoliko koliko se može…"! Da li su studije izvodljivosti reanimacije ovog privrednog potencijala urađene ili ne, ne zna se, ali se zna da ono što je privatno može i da se otkupi, ukoliko se proceni da od Goše ,,ima leba"!

  3. Jos dosta stvari ima da se popravlja posle razaranja Srbije od strane demokratske stranke.Znam da je tesko ali se nadam da ce drzava pronaci neki mehanizam za radnike gose.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.