Radnici Goše razočarani najnovijom Vladinom odlukom

Ostavite komentar


  1. vlasniku treba rebnuti kaznu uzeti firmu i namaknu mu tuzbu koja ce naplatiti radnicima plate.ne volim takve ljude i zakon treba da stiti radnike a ne l….e i treba da se uvede zakon koji ce obavezati duznika da isplati sve dugove a ne da mu se dozvoli da ode u stecaj bogastvo prebaci na zenu ili decu i prc nikom nista to mora da se promeni pod hitno dosta je radnik ispastao zbo takvih zakona i ljudi koji su obilato koristili stecaja za masovno bogacenje…

  2. I na ovom primeru se vidi da nikad nije dobro prodati firmu fondu a ne strukovnom koncernu. Doduse, ovde je tu prodaju izvrsio ZOS, Trnava a ne drzava Srbija. Ali i u mnogim nasim privatizacijama se prodavalo kojekakvim fondovima i firmicama iz poreskih rajeva umesto da se proveri bonitet unapred. Zato je polovina nase vajne "privatizacije", koja to ustvari nije nego je cista rasprodaja, propalo. A cinovnici su sigurnio pruzali saku u mnogim slucajevima!

  3. Pa Slovacka nije priznala Kosovo pa drzava nesme da ga dira a nezna drzava Srbija ko je novi vlasnik kako ce da uputi uplatnicu za porez i socijalno kome e dragi prijatelji prodajte sve to u staro gvozdje naplatite svoj dosadasnji rad pa neka Slovak radi sta hoce mada je to samo njegova perionica para jer on ima u slovackoj kapital veci od milijardu evra.

  4. Sta reci?Verujte ovoj vlasti,ionako vas je vecina glasala za njih.Eto vam sad hvala.Strpite se do izbora,kad vec ne primate platu 2 godine sacekajte jos godinu dve,tako AV uvek govori!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.