Radnici Krušika izgubili pravo na lečenje

Direktor valjevske fabrike oružja pred smenom

Ostavite komentar


  1. A gde je tu Petkovic koji je razorio fabricki sistem u Krusiku a u Zastavi jos gore. Dve godine ovaj ekspert ekonomskih nauka ne placa poreze i doprinose koji su 5 puta veci od Krusikovih. Ali on ima advokada Grbu Ilica i Sneskicu ASNS jedina dva coveka kojima veruje u Zastavi. Bruka i sramota. Mladjo komsija svrati na pivo za vikend kod komsije na senjaku. Povedi i prikolicu ovo dvoje eksperata sa Podujevske srednje skole

  2. Cujem komso Mladjo sa senjaka da je i tebi krenula smena. Sta ces sa novoprimljenim radnicama iz Zastava imoeksa u Beogradu. Ko ce stetu koju si napravio u Zastavi da plati? O zulumu i odmazdi nad ljudima da se i neprica. Ali dobro bitno da je audi popravljen. Drz se samo Grbe Ilica i uzivaj. Ti i on ste narod ojadili. Bruko konobarska.

  3. Nije vise tajna da je Mladen Petkovic zbog nezakonitih radnji i ucinjenog duga Zastavi smenjen. Zna se vec da Mladja ide u Lucane za direktora. Zato Radosa Milivanovica i mrdiji toliko napadaju. Kazi Mladjo ko ti je sve od novinara na platnom spisku i kako sa njima manipulisrs probisvetu belosvetski

  4. Nisu trgovci krivi nego Mladjini pogresni i nezakoniti radovi prodaje robe po cenama ispod proizvodjacke tetku iz Amerike. Zastava u istoriji nije imala ovakvog probisveta od direktora koji godisnje ni 15 dana nije na poslu. A ti Grbo koji si nas do sada vodio i smenjivali smo direktore sada cuvamo tvog direktora Mladju. Da i tebi neku vikendicu nije kupio bruko izdajnicka. Razorio si sindikate posvadjao nas radnike i sa Mladenom nas proterujes. Ali nece ovo trajati doveks. Zna drzava ko si sta si. Docicete i vi na kanal propitivanja.

  5. A je li zato nas direktor bio u Pazaru pre 10 dana da proda Zastavinu parcelu i zaradi pare. Vido covek da je Zastavu razorio pa jos da uzme i ide. Nikad dosta. Lukic je bar posten covek. Podrska Krusiku i da se sto pre oporavite. A bitange ce same doci u corku vrlo brzo

  6. Jel bi sad narod trebalo da stane iua radnika Krusika, isto onako kako su oni stali iza Aleksandra Obradovica koji je prvi i jedini progovorio o SNS aferi pljacke Krusika!?

  7. Без да нагињем на било чију страну, али свака фабрика продаје по фабричкој цени свој производ.

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 6

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.