Oružari prekinuli štrajk

Ostavite komentar


  1. Ma jos ranije sam govorio da i to i ne treba..Koliko ljudi „rade“ na Biro a oni strajkuju.

  2. laz , ljudu su videli da su ipak gresili sto su strajkovila i da ce njihovim strajkom trpeti proizvodnja ,a onda ce plate biti jos manje … jedino slozan i predan rad moze da izvuce fabriku

  3. Свако иоле нормалан зна да ако фабрика не послује не може ни да очекује никакав профит а самим тим ни плата.

  4. Oruzari su doneli jedino razumno resenje !Ugovori se moraju ispostovati i nije doobro na danasnje vreme prekidati rad zbog strajka!

  5. E moji oruzari, posle ovoga ce vas gaziti jos gore. Sad ste im dali do znanja da mogu da vas zastrase i slome. To sto ste prekinuli strajk samo ce im dati krila da vam rade sta god pozele. Kako ne shvatate da su se uplasili od vaseg strajka pa su zato i pribegli zastrasivanju strajkaca, ucenama i pritiscima. Koliko im je stalo da vas slome dokaz je i ovoliko angazovanih botova da komentarisu i lupaju minuse. Ima ih skoro kao na komentarima vesti o njihovom idolu, vrhovnom cobanu koga oni kao ovce slusaju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.