Radnik Pošte Srbije Stefan Mitrović u Atini izabran u rukovodstvo Sindikata transportnih radnika

Ostavite komentar


  1. Vreme je za nove, borbene i nekorumpirane sindikate! Od onih u Domu sindikata nema više ništa, čemu služe? Bravo, poštari!

  2. Čestitke, Stefanu. Obrazovaniji, pošteniji i pametniji ljudi nam trebaju. Oni koji iskreno žele da nas povezuju sa svetom, koji razumeju svet, i koje svet razume. Ovo što imamo je samosluđivanje i sluđivanje drugih da se nebi ništa menjalo.

  3. Sa ponosom čestitam radniku Pošte SrbijeStefanu Mitroviću, povodom izbora u Svetsku organizaciju radnika.. Ovo je za ponos naše države Srbije i svih radnika koji se bore za bolje uslove rada.

  4. Zasluženo, lik je pošten, odgovoran i nepotkupljiv. Čovek koji uliva poverenje. Čestitam!!

Ostavite komentar


Ekonomija

SSP: Ako Mali nastavi da razbacuje pare, Srbija će se uskoro naći pred vratima privredne stagnacije 10

SSP: Ako Mali nastavi da razbacuje pare, Srbija će se uskoro naći pred vratima privredne stagnacije

Narodni poslanik i generalni sekretar Stranke slobode i pravde (SSP) Peđa Mitrović izjavio je danas da će se, ukoliko ministar finansija Srbije Siniša Mali "nastavi da razbacuje pare građana Srbije na neisplative koruptivne projekte kao što je Expo", Srbija uskoro naći pred vratima privredne stagnacije, "baš kao u periodu 2012-2014 i Vlade Mlađana Dinkića i Aleksandra Vučića".

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.