Radonjić: Pomoć penzionerima od po 20.000 dinara koštaće državu 288 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Milijarde baca da bi ostao na vlasti i to naseg novca i onda se zapljuskujemo kako je on uspesan, marketinski mag… Covek je totalno nesposoban sa tolikim novcem a ima manje od 25% gradjana koji ga podrzavaju on je promasen slucaj na zalost i mi sa njim jer smo se pokazali kao poltroni i cankolisci nedostojni zivota. Place mi se iskreno kad vidim kako se narod za par hiljada dinara slugeranjski savija pred njim, sad mi je jasno kako su Turci vladali vekovima i sve podele tokom II sv. rata.

  2. strasno sta se sve radi,,,,ali malo je 20000 dinara moj glas vredi mnogo mnogo vise

  3. Nema veze, neka daje pare.
    Moze pomoc od po 20000din i ostalim punoletnim gradjanima, fizickim licima. Nece niko da se buni. Po mogucstvu da svima date u septembru, jer treba i za drva i skolski pribor, zimnicu….

  4. A što se tiče ovog nadobudnog profesora, za njega je pomoć građanima i privredi „bacanje para“. Pa neka Vam služi na čast profesore što ste nas pomnožili sa nulom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.