Rashodi u Prijepolju rastu u drugoj polovinu godine

Ostvarivanje prijepoljskog budžeta u prvih šest meseci ove godine

Ostavite komentar


  1. Ništa iznenađujuće, kada su u pitanju rashodi i sudske presude, obzirom da su u lokalnoj samoupravni, uglavnom, nepismeni ili, u najboljem slučaju, polupismeni ljudi. Ne postoji nijedna opština u Republici Srbiji sa tako lošom kadrovskom strukturom. Već je izvesno da će ovo mjesto, za nekoliko desetina godina, biti, kako po broju stanovnika tako i po načinu života, na nivou prosečne mesne zajednice.

  2. Stvar je prosta – ko nije nizagde i nizasta ude u partiju i dobije posao u opstini!

Ostavite komentar


Ekonomija

U Nemačkoj obeležena desetogodišnjica Berlinskog procesa 10

U Nemačkoj obeležena desetogodišnjica Berlinskog procesa

Privredni forum "Zapadni Balkan kao ekonomski prostor na putu ka Evropskoj uniji - 10 godina Berlinskog procesa" održan je danas u Berlinu povodom obeležavanja deset godina od pokretanja tog ključnog okvira za ekonomsko i političko povezivanje zemalja Zapadnog Balkana sa EU, saopštila je Nemačko-srpska privredna komora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.