Posao od skoro pola milijarde evra: Raspisan konkurs za dodelu gradskih linija privatnicima u Zemunu i na Paliluli

Ostavite komentar


  1. Gangula = Stecajni upravnik Beograda.
    Rasprodajmo sve da namirimo poverioce.

  2. 480 ili 48? A naravno prevoz će biti gori jer će saobraćati kratki busevinpr. na liniji 101 a po istom redu vožnje. I ovako je pakao a biće megapakao

  3. Još jedna pljačka gradjana Beograda. Šta rade sindikati GSPa i ostali da spreče pljačku , jer ako se uzme visina tendera na deset godina od 500 mil eura i znači po godini 50 mil ili po mesecu 4 mil a u pitanju 169 autobusa to je za angazovanje jednog autobusa mjesečno grad plaća oko 30.000 eura to je strašno . Kako to za GSP nije profitabilno NEK nam AV, AŠ, AB i Miloš V objasne. Sve će biti jasnije kada se dodeli tender jer Lasta se ubrzano privatizuje pa će mo videti Ko stoji iza tog namrštenog tendera.

Ostavite komentar


Ekonomija

Sindikat Nezavisnost: Tražićemo povećanje minimalca 7

Sindikat Nezavisnost: Tražićemo povećanje minimalca

Predsednica Ujedinjenih granskh sindikata (UGS) "Nezavisnost" Čedanka Andrić rekla je danas da će na pregovorma o minimalnoj ceni rada za 2025. tražiti da taj iznos premaši cenu minimalne potrošačke korpe i bude u skladu sa troškovima prosečne potrošačke korpe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.