Rasprava o profesionalnim upravnicima zgrada

Skupština Srbije

Ostavite komentar


  1. Zakon o stanovanju je mozda i klopka u koju su Maja Gojkovic i Zorana Mihajlovic nepaznjom upale a da bi se SNS spasla, ili ce zrtvovati njih dve ili ce ovaj Zakon biti razlog da vrlo brzo SNS i sateliti budu ODUVANI. Zakon se tice svih gradjana u celoj Srbiji i pretstavlja uvodjenje kontrole svake stambene zgrade i svakog gradjanina /CVOROVICI na svakom mestu pa i po stanovima/. Poznato je da se u Srbiji ni posao kafe kuvarice ne dobija bez clanske knjizice, pa tako je jasno ko ce biti licencirani PROFESIONALNI UPRAVNICI. Beogradjani su ranije imali nastojnike koji su pored "brige" u zgradi umeli da rade i sitne popravke ali su i takvi policiji sluzili za dobijanje podataka o stanarima. Siromasni narod u Srbiji, koji nije bio u prilici da slusa raspravu u Skupstini Srbije, vrlo brzo ce na svojoj kozi /i novcanicima/ osetiti "blagodeti" ovog Zakona. Kazne su po ovom Zakonu visoke i za stanare koji se u zgradi doborovoljno prihvate ovog posla. Ako je ovaj Zakon put, da SNSovci budu ODUVANI, onda – dobro.

  2. U zgradi, ima na primer 20 stanova. najčešće je bilo da nekoliko stanara neće da učestvuju u plaćanju odnosno održavanju nečeg. I kraj. Oni su pametni, ostali su glupi…e više neće moći tako i na taj način ja i shvatam ovaj zakon.

  3. U Makedoniji je ovo uvedeno, jer to je predviđenu u jednom od Poglavlja EU, a ona su za Mekedoniju odavno otvorena i zatvorena. Samo što sada makedonski politčari rade na tome da zatvore i svoju državu -Makedoniju.

  4. Svrha ovog zakona je upošljavanje stranački nesposobnih za bilo šta složenije, nasilno uređenje i ulepšavanje eksterijera po džepovima građana i poresko zahvatanje iznamljenih stanova. Stanodavci će morati da plate 20% harača, a podstanari će imati veće kirije.

  5. Ko ce biti upravnik individualnih zgrada u kojima zive funkcioneri, ambasadori, i drugi koji zive sami!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.