Raste broj građevinskih dozvola

Ostavite komentar


  1. 30. marta je izdata građevinska dozvola Lidlu koji je odmah posekao šumu i rastinje na Medaku (Beograd) i počeo da gradi prodavnicu. Zar je to bilo toliko hitno da je moralo da se uradi u vanrednom stanju? Ili je urađeno zato što niko ne može da se pobuni?

  2. Kakve su ovo vesti ? Raste broj dozvola ? Kada , u februaru ? A posle toga proglaseno vanredno stanje . Je li novinar pao s Marsa ? Nema od toga nista.

    1. Moguće da izgradnja neće početi odmah po dobijanju dozvola a moguće je i da hoće i da su to uradili planirano očekujući vanredno stanje. Možda su planiralu gradnju u vanrednom stanju na lokacijama gde bi se neko bunio, a zbog ovog to neće moći, ili zbog nekog drugog muljanja. Moguće je svašta a moguće je i da paranoišem, poučen onim što gledam godinama, pa i decenijama. Ipak, političari su to.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.