Raste broj kupaca-proizvođača električne energije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Najbolje funkcionišu leti, kad ima dovoljno svetlosti. Kao i kupovinom svih novih proizvoda koji koštaju kao đavo, mi smo ushićeni kako je to dobro, dok ne počnemo da plaćamo račune, za njihov rad, a naročito za održavanje! Uvodimo centralno grejanje, a onda kupujemo vetile sa termostatom za isključenje grejanja, jer ne možemo da platimo grejanje za sobu koju i ne koristimo! Sedimo zadovoljno u klimatizovanoj kući, a kada sticne račun za el. energiju, mi smo šokirani, kao i kad dođe majstor za održavanje, te ubrzo isključujemo klimu i otvaramo prozore! Klima nam na zidu kuće dalje koristi kao ukras, i za hvalu kako imamo klimatizovanu kuću! Baš me zanima koliko će koštati „majstori“, koji će se pentrati po krovu, prati panele i čistiti đubre, koje će se svake godine skupljati između panela i crepa, i koliko će koštati popravke u slučaju kvara! Kupiš novu veš mašinu, kojoj stalno ili povremeno brlja elektronika, neće zbog nečega da pere (ima dva para smrdljivih čarapa i usrane gaće u njoj) štedi vodu, pa pere na suvo, pobrkala je lončiće, pa je istrgnula rukave od košulje a vaš džemper više ne može ni dete da obuče, jer mu je mali…Novi paneli će imati uz pomenute, još jednu falinku. Umesto da proizvode struju, oni će je nemilice trošiti, ali će vam biti objašnjeno, da je to normalno, da tako ustvari funkcioniše, da je sve u redu, i da ne treba da brinete ništa!!!

  2. Da, treba da budemo prosečno mnogo, mnogo, bogatija nacija da bi mogli da ipratimo uvodjenje obnovljivih izvora energije…….pa mi nismo još ni uradili fasade sa izolacijom po selima i gradovima. 70% fasada individualnih domaćinstava nema još fasadu a u upotrebi su decenijama unazad…….

Ostavite komentar


Ekonomija

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: "Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun" 6

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: „Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun“

Poljoprivrednik iz Subotice Damir Perčić, koji se poljoprivredom bavi 37 godina, demantovao je danas da je "hrvatski špijun" koji podstiče proteste, kako su ga optužili provladini mediji, rekavši da u njima učestvuje, jer je suša uništila najveći deo prinosa, a država nije ispunila ni prošlogodišnja obećanja o subvencijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.