Razgovori o auto -putu Beograd – Sarajevo

Delegacija BiH u poseti Srbiji

Ostavite komentar


  1. Mi nismo u stanju 100 godina da skrpimo zel.prugu Valjevo-Loznica koja bi omogucila direktnu vezu Beograd-Sarajevo bez posredstva Hrvatske koja skupo naplacuje koriscenje svoje infrastrukture, a ovamo hocemo ceo autoput! Bilo bi dobro kad bi se resorna ministarka Mihajlovic, uz sve postovanje njene vrednoce, posvetila realnim temama a ne da masta unapred 30 godina!

  2. Koještarija…tek da nešto saopšte. A posebno što AV svaki čas nešto gradi, projektuje, najavljuje… Nisam siguran da mu je ovaj bilo šta poverovao! Obojica fingiraju „evropsku opciju“ , a sutra bi oči povadili jedan drugom…

  3. Много је важније изградити друмску и железничку везу са Бањалуком. У Сарајеву више и нема Срба, сви преживели су протерани после престака ратних дејстава и поделе бивше југословенске републике БиХ на ентитете.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.