Rekordan broj turista u Srbiji protekle godine

Ostavite komentar


  1. kao citalac koji zeli objektivno informisanje.

    moram da kazem da se osecam zbunjeno, jer citam vest za koju smatram da je pozitivna, medjutim slika koju ste postavili mi podstice lucenje hormona koji se ne povezuju sa pozitivnim emocijama…

  2. U te „strane turiste“ se ubrajaju i Srbi koji su u međuvremenu dobili strana državljanstva a morali su, kao nrp. u mnogim zemljama EU, da se odreknu srpskog državljanstva. Oni bi i tako i tako, kao gotovo svake godine za redom, došli u Srbiju da posete roditelje i rodbinu i doneli velike pare. Samo u Nemačkoj se računa da i do 400.000 ljudi srpskog porekla ima njihovo državljanstvo. Verovatno, da bi cifra lepše izgledala, naša Turistička organizacija u „strane turiste“ ubraja i naše ljude iz bivših jugo-republika. Tako se i došlo do očito naduvane brojke od preko 1,8 iliona stranaca koji to, u stvari, nisu! Kako ono beše od vajkada u Srbiji -„Statistika naša dika, što (političar) poželi ona naslika“!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.