RS otkupila državne obveznice u iznosu od 10 milijardi dinara

Ostavite komentar


  1. Eto zasto nam proizvodnja i BDP u Srbiji stagniraju. Umesto u proizvodnju, izvoz i zaposljavanje (ili makar za penzije), Vucic iz budzeta kupuje MMFu obveznice da bi odrzao negativnu inflaciju dinara, i kvalifikovao se za nove kredite MMFa i dalja zaduzivanja Srbije.

  2. Dok smo nekad ove obveznice prodavali kako bi nadomestili minus u državnoj kasi, sada ih kupujemo od viška para u budžetu kako bi smanjili državni dug. Šta reći nego BRAVO!!!

    1. E, drasko da imas malo pameti stavio bi prst na celo i zapitao se sta to radi ova vlada, ZAVUKA RUKU DO LAKTA u nas dzep, uzela vise nego sto moze potrositi pa nezna sta ce sa parama pa, prvo prodala obveznice a sada ih kupuje. Samo se setimo sta su sve uradili podigli PDV sa 18 na 20% sa 8 na 10%, takse i to negde i preko 100%, akcize, uveli nove akcize na el. brojilo, kafu… OTELI od penzionera i preko 25% penzija /dali je to normalno/ i plate za 10%, . Nametima i otimanju nikad kraja za ove su nekad Turci bili mala deca.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.