Retail Srbija: Nemački lanac TEDi dolazi u Srbiju

Ova kompanija ima 2.250 radnji u osam zemalja Evrope

Ostavite komentar


  1. Super, baš nam treba još jedan strani trgovački lanac. Kupujmo domaće preko stranih posrednika, da i njima kane koja kinta.

  2. U Hrvatskoj su ove prodavnice lepo uređene, u Nemačkoj, međutim, iste kao kineske prodavnice, haos i neprojatan miris…lets see…

  3. Kao što prethodni komentator kaže, moguće da će kod nas biti dat veći značaj estetici pri uređenju prostora, nego u domicilnoj zemlji. Npr, Mc Donalds, kod nas je lepo uređen svaki, a bila sam jednom prilikom u njihovom lokalu u centru Londona. Prljaviji lokal nisam videla.

  4. Nabavljaju jeftino kinesku robu a onda je preprodaju kao evropsku sirom sveta po visestrukim cenama. To rade i JYSK, Deichman i mnogi drugi.

  5. Mah super…samo da se radnici njihovi subvencionisu od nasih para iz budzeta…a nase preduzetnike planski unistavati sa novim nametima.. fiskalizacija konkurencija koja ne posluje pod istim uslovima…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.