Kolike su plate po gradovima u Srbiji, a koliko je zaista potrebno za život?

Ostavite komentar


  1. Kao seljak se slažem, ali da i cene imputa i subvencije budu kao u EU. Kod nas je seljak najmanje plaćena radna snaga, ugrožen da ugrožaniji ne može biti. Imamo zakon o dobrobiti životinja i zaštiti manjina, ali nemamo zakon o zaštiti seljaka. Zato nam se sela prazne ubrzano, a niko ne misli o tome.
    Na selu ima neplaćenog rada previše, a naki su se setili da samo žene rade neplaćene.
    Mislimo o tome.

  2. Gde god da živite u Srbiji za normalan je potrebno od 60000 do 70000 din. po članu domaćinstva..Realno…i pri tome , mnogo još lakše ako niste podstanar, i da imate punu kuću nameštaja, da ne krećete sa velikim rashodima, te d

  3. Ma očigledno je da minimalac mora da bude , već sada 60000 dinara..Ako hoćemo odgovorno, normalno društvo, društvo sa poštovanjem svakog sugradjanina, sa poštovanjem vrednosti, društvo bez nasilja , kroz ekonomiju..Ali mi imamo klasu zaštićenih, bogatih ljudi koga niko ne zanima, jer misle da su od Boga..privatnu svojinu shvataju kao neprikosnovenu ne u stvari kao društveni dogovor i konstrukciju..e sada gde je tu država?A državu kao svi mi činimo..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.