Rezultati koji su impresionirali MMF

Ostavite komentar


  1. "To" sam tokom ovih 26-27 godina ,nekoliko puta gledao ! Kako se medjunarodni zvanicnici ("predstavnici") muce sa "nama".Tj. sa svakom vlascu koja je tog trenutka bila aktualna !! I uvek sam se pitao:" koji su to "njihovi" motivi da se bave s““ nama ??"Geostrateski,ekonomski,politicki…verski,socijalni itd.itd. ??? I bez obzira sto sam pristalica "teorija zavera",niusam mogao sebi da odgovorim na to pitanje.Sopstvene "muke" sam prekratio tako sto sam ostavio da mi se odgovor saaam "namesti" (prateci pomno politicka i drustvena zbivanja u zemlji tokom ovih …30 god).I jos mi se NIJE "namestio" !

  2. Ah daa, u "zanosu" zaboravih da napisem,da je jedina suvisla konstatacija do koje sam dosao ta,da ako sami necemo da se upristojimo (kao drustvo) nema tog MMF-a,svetske banke,UN-a,EU-nije itd.itd koji mogu "to" da ucine umesto nas !!

  3. Ako ova odluka MMF-a, da odobri samo jednokratno povecanje najmanjhih penzija siromasima, nije dovoljna da nasi politicari na vlasti konacno shvate da su penzije i javne plate dve potpuno razlicite kategorije i da ne mogu da se trpaju u isti kos, onda je na delu stvarno defiicit inteligencije istih pa makar imali i doktorske titule koje su ocigledno zamagljene velikim foteljama! Budzet ima dve strane – ulaz i izlaz, pa prema tome na obe treba dobar domacin da misli!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.