RGZ: Notari kradu od katastra

Ostavite komentar


  1. Notari kradu posao od rgz komunalna policija krade posao od saobraćajne… znači vlastodršci „sedi 1“. Totalna pravna nesigurnost. Promena kompletne vlasti na svim nivoima pod hitno!

  2. Republički geodetski zavod pokušava da od početka naredene godine zatvori sve šaltere tako da će stranke morati da se obraćaju advokatima kako bi uknjiđili svoje nepokretnosti. Advokati će to sigurno debelo naplaćivati.
    A listove nepokretnosti koji se sada izdaju iz aplikaciju koju je verovatno uradio Asseco su totalno nepregledni tako da stranka mora kod advokata ili privatnog geometra da joj rastumači šta piše u tom listu.

  3. RGZ je leglo neradan, javašluka i kriminala. Kada mi je umro otac, samo sam katastra morao da nabrojim preko 40.000 RSD, jer su 5 ha imovine u istoj katastarskoj opštini i nekoliko poteza, smestili na čak 34 posebna lista nepokretnosti, pa sam morao da platim isto toliko Izvoda. Legalna pljačka na osnovu svoje neažurnosti i neradan.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.