RGZ: Od sutra upis u katastar isključivo digitalno

Ostavite komentar


  1. Prva predizborna nagrada za građane koji imaju neki dokument da uknjize. Ono što je do sada bilo besplatno sada će koštati od 10 do 15 000 din. Povlašćeni advokati i privatni geometri ne rade za džabe. Konačno će I vrh RGZ-a da odahne jer neće više stranke dolaziti u katastar. To znači i manje predmeta za rad. Sve digitalno i nekvalitetno. Vreme će nažalost pokazati još jednu zabludu i malverzaciju ove vlasti.

  2. Ako ste legalni i uknjiženi,a želite uvesti gas, treba vam kopija plana parcele.Ali pošto nije izvršena digitalizacija, treba da izvedete geometra.To košta 150€.

  3. Genijalna firma i još genijalniji način da se pokaže kako je RGZ jednostavno najjači u zemlji i ne može im apsolutno niko ništa ..

  4. Tako onda svaka državna institucija da uvede privatne posrednike i da građani plaćaju, glupo je da oni nešto rade, male im plate

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.