RGZ odgovorio na gotovo 190.000 pitanja građana od početka godine

Ostavite komentar


  1. Podneo zahtev za uknjizenje stana u Sremcici u ulici Tomasa Edisona 24/12, jos 2017 godine sa svim potrebnim dokumentima, do danasnjeg dana, stan nije uknjizen, niti sam dobio bilo kakav odgovor, iako kao covek u 80-im godinama, vise puta sam isao od vrata do vrata u RGZ da vidim sta je sporno, ali uzalud, uvek dobijao odgovor „idite, bicete obavesteni“. Sramno 8 godina!

  2. Ma koji rezultati?! Čimu se hvalite?! Neistine, laži, bezobrazluk! Koruptivne spahije Borko Drašković i Darko Vučetić odlučuju bukvalno o svemu i svima u Zavodu i teško onom ko im se suprostavi ili kaže nešto ne baš pohvalno o njihovim istomišljenicima i da, najčešće miljenicama!

  3. Zašto učestvujete u dvorskoj tuči?
    Neka se valjaju u sopstvenom blatu korupcije i pljačkanja.I Vesić i taj bahati Drašković.Ionako će presudu,kao za sve drugo,da donese paćeni Oskar.

  4. Sta su mi odgovorili,4 godina mi ne rasavaju predmet,overio ugovor kod notara,poslato kod njih na upis,i kazu mi da ima predmeta ispred mog predmeta i da redom resavaju,i tako 4 godina govore istu pricu,i kao ovo je nacin da se ubrza njihov „rad“ , kako da ne..

  5. Da li se ovde radi o 200 000 pohvala ili upita o nerešenim predmetima. Čime se to hvali RGZ? Kakve odgovore daju građanima?

  6. Zašto postoji ta ustanova?Kad od 1976 godine nisu kartirali ,legalno vikend naselje u Krčedinu.2000 vikendica.
    Pa se ne može dobiti kopija plana parcele u RGZu Inđija.Zašto?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.