INTERVJU Rikardo Vian Markes, generalni direktor Galenike: Kvalitet naših proizvoda – konstanta koju cene svi

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Više nego očigledno, promo tekst.
    Nemaju oni pojma šta je Galenika bila i nikad više neće biti.

  2. Слика галенике је коров и пропали објекти погона галенике код Црних удовица

    Слика Галенике је оронули и пропали погони Галенике, коров и пустош са леве стране ауто пута, код уласка у Земун…некада сјај, а сада чемер и јад, слика и прилика приватизације у Србији.

  3. Plagijati su u modi. Nadam se da se @ mile neće naljutiti što ću ponoviti istinu koju je napisao, a ne važi samo za Galeniku nego i za mnoge druge:
    „nekad sjaj, a sada čemer i jad, slika i prilika privatizacije u Srbiji.“
    Hoće li nekad neko staviti prst na čelo?

  4. A zašto su svi komentari negativni? Zar osim generalnog direktora nema nikoga da kaže nešto lepo o Galenici?! Pa barem zaposleni untoj kompaniji – plate su redovne, nisu ni male, poštuje se Kolektivni ugovor itd

Ostavite komentar


Ekonomija

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: "Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun" 10

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: „Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun“

Poljoprivrednik iz Subotice Damir Perčić, koji se poljoprivredom bavi 37 godina, demantovao je danas da je "hrvatski špijun" koji podstiče proteste, kako su ga optužili provladini mediji, rekavši da u njima učestvuje, jer je suša uništila najveći deo prinosa, a država nije ispunila ni prošlogodišnja obećanja o subvencijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.