Rio Tinto povodom teksta u Fajnenšel tajmsu: Projekat Jadar se može razviti na bezbedan način

Ostavite komentar


  1. Kako da ne. Više od pola Vojvodine nema vodu za piće i država nije rešila taj problem a sada ćemo kao imati bezbedno rudarenje litijuma. Znamo mi gde živimo.

  2. Da se projekat Jadar moze razviti na bezbedan nacin je prica za malu decu.Nece proci jer mi koji volimo Srbiju necemo dozvoliti kopanje u Srbiji.Bezbedan nacin macku o rep!!!

  3. Ovo je reseno, moramo kopati po direktivi EU,SAD,UK ili sledi ratna odsteta BIH… pa nije ona rezolucija o Srebrenici doneta zbog mira i pomirenja.

  4. Interesantno, svuda u svetu gde je Rio Tinto eksploatirao na tudjem zemljistu, ostajale su pustinje i puno drugog zla.
    Samo u Srbiji se to moze bezbedno obaviti. To vi pricajte vrapcima, a ako srbijanska vlast to dozvoli, imati ce posla sa masom naroda, koji hoce samo da zivi mirno i bez kojekakovih otrova.

  5. Šta je borba za Srbiju, za srpski narod?
    Pa, to je borba protiv Rio Tinta!

  6. Ako su odlučili da nas pobiju bilo bi pošteno da izaberu neki humaniji način.

  7. A kako bi bilo da ispituje potencijale u Engleskoj, recimo u Londonu. Ko zna šta ima ispod?

  8. Nema toga sto oni nece obecati i sto njihovi placenivstrucnjaci nece potvrditi. Samo nisu u stanju da kazu sta ce biti ako ipak njihove studije pogrese i sav otrov ode u vodotokove i potruje pila Srbije, sta ce onda reci , zao nam je , a sta ce narod imati od njihovog izvinite , zato riotinto i svi ostali mars iz Srbije

  9. Добро, могуће је, иако беспотребно у односу на алтернативе Србије…него, шта ако се дозволи тај паклени план, и шта ако се грешка ипак деси? ..шта, биће „упс, извин’те“?!

  10. Ovi su baš uporni! Pa koju reč ne razumete od ovih NE MOŽE!
    NE MOŽE I TAČKA. Onaj ko pokuša to silom da nametne biće najuren vilama i lopatama odavde. Nije prvi put da Rio Tinto izazove građanski rat sa velikim žrtvama, i uvek to rade u saradnji sa korumpiranim vladama siromašnih drzava, kao što je ova naša, zato što drugačije ne mogu, niko ih ne bi pustio u svoju zemlju dobrovoljno. I da se ne zavaravamo, nijedna NAŠA ŽRTVA njima nije velika samo da se dočepa svoje zarade. Ovde im to neće proći.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.