Rio Tinto: Prerada jadarita biće primer najbolje svetske prakse

Ostavite komentar


  1. Nece vam proci. Srpski Narod ce da vas spreci u tome. Budite sigurni i nemojte da opipavate puls tim pamfletima po medijima.

  2. Jedan šumarak, jedna bašta, livada, jedna njiva, voćnjak, potok… vrede nesamerivo više od kojekakvih belosvetskih prevarantskih riotinto masovnih trovačnica. Ne damo!

  3. Da necete da nam mozda date subvencije za elektroautomobile. Tesko sa 350 € da moze iko u srbiji da kupi osim vrhuske SNS a mi mali jadnici da im klicemo i da im se divimo

  4. Problem je lako resiv. Nas uslov za eksploataciju jadarita je da se ruda izveze iz SrbijeI i preradi van nje. Stvar resena, plati i vozi.

  5. A vi ste postali tinto-minto glasilo pa uredno prenosite saopstenja? O, bravo, pa to nismo znali.

  6. U kanadi,britanskoj kolumbiji,800 radnika protestuje,rio tinto rukovodstvo im reklo,džaba vam protesti !!! Svaki su dan na vestima,sve džaba.

  7. Bolje je da Srbija bude prekrivena belim prahom i zimi i leti. Nego da gledamo đubre na zelenim površinama. Glasam za rudnik.

  8. Po delima koja su ostavili iza sebe u drugim drzavama se vidi koliko su moralni.
    Marš bagro eksploatatorska iz moje otadzbine.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.