Rio Tinto: Projekat Jadar ne znači raseljavanje 100.000 ljudi, tvrdnje aktivista netačne

Ostavite komentar


  1. Mi, ipak, ne bi želeli da rizikujemo našu prirodu zarad vašeg profita. U redu? Nekako se sećamo Afrike i drugih mesta koje ste uveravali u isto

  2. Odličan pi ar uradak, ali neće proći. Predlažem da odete iz Srbije i usrećite neku drugu zemlju.

  3. Nama netreba vasa pomoc kako vi kazete pomozite vi sami sebe ali ne preko nasih ledja i da upropastite nasu zemlju. Ti sto su uzeli pare da vam daju odobrenje sa njima raskrstite sami ovde niste dobro dosli

  4. Prošle godine Ana Brnabić je uveravala da nema ništa od litija. Lagali su nas. Biće litija.

  5. Bekan, 22. januar 2024. u 12.20
    Pusti ti „litije“, litijum je u pitanju, „litije“ su za one … da ti ne pišem za koje, isti trovači kao RT, samo duhovni, a ni na novac nisu gadljivi.

  6. Hvala lepo…znamo da ste iskreni i da vam nije cilj profit na racun gradjana Srbije. Vlada nas lagala, posle izbora druga pesma…sada im se svidja Rio tinto (crvena reka). Ne bih da i nase reke postanu crvene. Imam 60 godinu i nikada nisam izlazio na proteste. Obecavam da ako krenu sa ovimni trenitka necu cekati, pa i po cenu hapsenja i osudjivanja. Obecavam.

  7. Pa naravno da ne planiraju raseljavanje 100.000 ljudi. Trovanje stotina hiljada je zagarantovano ne postoji rudnik litijuma koji nije unistio zivotnu okolino. Šta cemo da pijemo jedemo i od cega cemo da se razoljevamo to cemo da vidimo.

  8. Koliko će biti raseljeno neznam ali znam da če vodotokova biti zagađenu i da ce Srbija morati uvoziti vodu a o poljoprivredi da ne pričam.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.