Rističević: Protest pojedinih poljoprivrednika politički motivisan

Ostavite komentar


  1. Pa naravno da jeste politicki motivisan, protiv vase pogubne i nesposobne politike u svemu, ne samo u poljo[rivredi.

  2. Ne brukaj se Rističeviću. Ti si najbolji primer, kako se pod firmom borbe za poljoprivredu alavi i egoistični pojedinac dočepa privilegija i nezasluženog položaja. Zbog tebe i mnogih nesposobnjakovića ovog režima su iznevereni poljoprivrednici na putevima i opravdano traže ono što im godinama zakidate a vi se bogatite.

  3. Da li politički nemotivisan Predsednik odbora za poljoprivredu smatra da su nedostatak domaće i poplava uvozne hrane politički motivisani?

  4. Reče u potpunosti politički motivisan Rističević. Svestan je da ga ni u svom selu ne žele kada SNS ode sa vlasti.

  5. Da imas obraza sakrio bi se u misiju rupu Risticevicu a ne jos da pticas za Vas je sve politički samo Vase ne. Jel samo Vi smete da se bavite politikom pa sta da je politički a nije
    Podrska našim poljoprivrednicims-paorims

  6. Šta je tu problem čak iako je protest politički motivisan. To je pravo svakog gradjanina pa i seljaka. U skupštinu i treba da uđu seljaci. Dosta nam je seljačina.

  7. Ova bitanga koja sebe samoproklamova predstavnikom seljaka,ovaj koji je pojeo robne rezerve strpavsi pareu dzep,ama svi ce te na optuzenicku klupu,dace gospod Bog.

  8. A tvoje bljuvotine i delovanje, šta je to? Šta ti radiš za novac tih istih poljoprivrednika koji te plaćaju? Sediš u poslaničkoj klupi godinama, koristiš sve privilegije i bogatiš se! Odvratno!!

  9. je li „ovo“ beše čuvalo robne rezerve ( poljoprivredne), pa zafalilo nekoliko desetna „iljada tona , nesreća zadrugarska !!!!!!!

  10. Ono kad ceo zivot nista ne radis, vec zivis na grbacki naroda, a usput „malo“ i pljackas taj isti narod. I onda jos hoces da solis nekom pamet.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.