Kompanija Viza internešenel i servis MyUS.com sklopili su ugovor o partnerstvo što će potencijalnim kupcima američkih proizvoda posredstvom interneta, kojih je u Srbiji sve više, olakšati kupovinu i plaćanje tako naručene robe.

Kompanija za otpremanje pošiljaka MyUS omogućava internacionalnim korisnicima kupovinu u američkim prodavnicama, uključujući i one koje nemaju mogućnost prekookeanske dostave ili ne prihvataju neameričke platne kartice. „Zahvaljujući partnerstvu sa MyUS-om, korisnici viza platnih kartica moći će da izvrše plaćanje roba i usluga izabranom karticom. Siguran sam da će ova vest veoma obradovati kornisnike u Srbiji jer im se otvara pristup novim uslugama i pogodnostima koje donosi ovo partnerstvo. To je pre svega drugačije iskustvo kupovine koje garantuje sigurnost, lagodnost, brzinu i jednostavnost, jer vam omogućava da iz svojih domova kupujete robu na drugom kraju sveta, i pri tom ostvarite popuste“, objašnjava Vladimir Đorđević, Viza kantri menadžer za Srbiju kazao je Đorđević.

Korisnici viza platnih kartica mogu da iskoriste pogodnosti kao što su: oslobađanje od plaćanja članarine u naredne dve godine, ušteda od 25 odsto na isporuke tokom prvog meseca i 20 odsto na buduće pošiljke, a obezbeđeno je i besplatno osiguranje u iznosu od 100 američkih dolara. „Kupovina putem interneta otvorila je globalno tržište, a mogućnost nabavke vodećih američkih brendova uz isporuku u više od 200 zemalja izuzetno je primamljiva za korisnike. Istraživanje kompanije Viza pokazalo je da 25 odsto ispitanika razmišlja o korišćenju servisa koji bi im olakšao kupovinu na prekookeanskim tržištima u narednih 12 meseci“, izjavio je Pol Jang, direktor Vize za elektronsku trgovinu za teritoriju Azije i Pacifika, centralne Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Korisnicima će biti omogućeno da kupovinu obavljaju kroz uslugu ličnog kupca, koja im pomaže da kupuju na aukcijskim sajtovima, ili da personalizuju svoju narudžbinu. Uz ove usluge, korisnici će moći da prate popuste i ponude uz servise za nalaženje kupona i upoređivanje cena. „Kako se bliži vreme praznika, zadovoljni smo što korisnicima viza platnih kartica možemo da ponudimo mogućnost kupovine u prodavnicama širom Amerike koje su pripremile mnogobrojne popuste na svoje brendove“, rekao je Majkl Kejlab, finansijski direktor u kompaniji MyUS.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari