Rodić: Put kvalitetan, ali smo izgubili 60 miliona evra

Vučić: Izgraditi puteve, povezati ljude, dovesti investitore * Mihajlović: Čekali 50 godina na ovakav autoput * Kovačević: Uslovi zaduživanja su mogli da budu povoljniji
Otvoren autoput Ljig - Preljina na Koridoru 11 u dužini od 40 kilometara

Ostavite komentar


  1. Nešto sasvim nevezano za ovu temu, osvrt na fotografiju sa okruglog stola. Takve zakrpe na rukavima sam ja nosio kao dete, ali ne zato što je bilo moderno, nego zato što za bolje tada nismo imali, pa mi je majka staru odeću, pohabanu na taj način činila nosivom. To je bilo onih inflatornih 90-ih, kada su na vlasti uglavnom bili isti ovi koji su i danas.

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 10

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.