Roker, glumac, marketinški mag: Ko je Srđan Šaper, koji je dobio posao marketinških usluga za EKSPO 2027?

Ličnost danas

Ostavite komentar


  1. Bravo, nije moglo bolje da se smisli, čudesan je taj čovek Šaper , u svakom slučaju je čudesan kada je mogao da stvori pesmu Maljčiki (možda je on to u to doba na malčice satiričan način napravio, nema sada ni veze u svakom slučaju to je fantazija od pesme ) ali da bi promocija EKSPO bila uspešna uvrstiti fantastičnu pesma Maljčiki , bez nje ne bi bilo toliko dobra promocija .

  2. Pratim svakodnevno Portal javnih nabavki. Video sam objavu za ovaj postupak. Mislim da treba napisati da se na javni poziv nije javila ni jedna druga agencija. Zašto je tako ne znam, ali je to činjenica.

  3. E moj Tadiću, uvalio si svoje Idole u lovu…zato su se žuti ogradili narodu…a svi tvoji kadrovi preleteli u novu vlast

  4. Kakav crni roker, u Idolima nije apsolutno nista napisao niti komponovao, kao ni njegov drugar Krle, slucajno se nasao u bendu i izigravao ludu.

  5. Mogu samo da napisem DOBRO JUTRO ! Pa ovaj Genije godinama vec radi za vlast…

  6. Nazalost cela Tadiceva ekipa je kameleonska. Cudno kako im je on verovao pozeri, beskicmenjaci.
    Vidite gde su sada svi ti vunderkindovi . Nazalost to je moral naseg naroda a ti kic pozeri kao sto je Saper treba ih iseliti iz Beograda i Srbije.

  7. E, moj Vlado sa kim si ti bio u bendu. Covek se okrece u grobu. Neverovatno da su u istom bendu bili najveca legenda i najveci idiot sa ovih prostora. Sve ce doci na svoje mesto kad smaknemo SNS glave

  8. @Blokovac – Bravo! Isto mislim. Vlado, jedini koji je vredeo u celom VIS-u…

  9. Ma zar nije prodao sve te firme, osim jedne? A iza kupovine i slovaka se navodno krije ministar mali…

  10. Zar nije prodao sve te firme osim jedne? I navodno iza kupovine i slovaka se krije ministar mali… znaci da ove pare idu njemu zapravo

Ostavite komentar


Ekonomija

Poskupela rekonstrukcija Graničnog prelaza Horgoš 10

Poskupela rekonstrukcija Graničnog prelaza Horgoš

Rekonstrukcija graničnog prelaza Horgoš ponovo je poskupela, jer je mesec i po dana nakon pete, usledila i šesta izmena ugovora sa izvođačem radova na rekonstrukciji tog graničnog prelaza, čime je ukupna cena posla porasla za oko 526 miliona dinara u odnosu na prvobitno ugovorenu, objavljeno je na Portalu javnih nabavki.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.