RTS će imati prihod oko 8,6 milijardi

Ostavite komentar


  1. Tržišna cena.
    Međutim, da li javni servis sme da je ima ?
    S obzirom da politički uticaj ne posustaje od osnivanja, a da informativni program unižava zaposlene i javnost – jer ljudi nisu isti – Radio televizija Srbije bi morala u svoj statut da ugradi političku i vojnu neutralnost. Eto prilike, na Sretenje.

  2. Preplata za TS je okupatorska navika i pojava .Zasto bi gradjani placali RTS koji vrsi promociju u interesi nekih snaga i pjedinaca ?
    I ovo je razlog za masovnu bezaniju iz Srbije ?
    Pojedinac tesko moze da menja ovoe nekorektne i nepravedne pojave , ali ako ima mnogo pojedinaca koji s eu tome udruze , ,to je najbolji recept za promenu vlasti .Glasati svi protiv onih koji ne valjaju .To je resenje .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.