Rudolf van Vin predstavio kupcima u MEGA MAXI-ju kolač sa jabukama 1Foto: Promo

Ovog vikenda Beograd je još jednom bio centar velike kulinarske čarolije koja je započela u subotu tačno u podne u hipermarketu MEGA MAXI Ada. Proslavljeni holandski kuvar Rudolf van Vin i zvezda najpoznatijih televizijskih šou programa, ovoga puta se kao zaštitno lice MEGA MAXI lanca vratio u Srbiju da još jednom podeli svoje tajne kulinarske veštine pred brojnim obožavaocima. Događaj je, pored gastronomskog užitka, označio i početak promocije novog proizvoda Delez asortimana – kolača sa jabukama, kreiranog upravo po receptu ovog kulinarskog velemajstora.

„Izuzetno me raduje i veoma sam zahvalan što sam na poziv MEGA MAXI-ja se ponovo došao u Srbiju i što zajedno uživamo u ovoj predivnoj avanturi. Kao zagovornik kvalitetne i ukusne hrane entuzijastičan sam svaki put kad dobijem priliku da uživo pred publikom otkrivam čaroliju koja se krije iza mojih specijaliteta. Posebno me veseli što je strategija promovisanja zdravijih i kvalitetnijih izbora koju aktivno podržava trgovinski lanac MEGA MAXI, u potpunosti u skladu sa mojom ličnom filozofijom. Upravo iz tog razloga smo zajednički odlučili da razvijamo nove proizvode, inspirisane mojim receptima. Počinjemo sa savršenim delikatesom kakav je najhrskaviji kolač sa jabukama i nadam se da ćete u njemu uživati“, izjavio je Rudolf van Vin, poznat po zapaženim televizijskim nastupima, i autor brojnih kulinarskih knjiga recepata.

Rudolf van Vin predstavio kupcima u MEGA MAXI-ju kolač sa jabukama 2
Foto: Promo

U narednih mesec dana, najveći deo Maxi, Mega Maxi i Shop&Go prodavnica ponudiće kupcima novi brend na tržištu „Rudolph’s kitchen“. Samo za kupce ovog trgovinskog lanca, po recepturi holandskog kuvara kao deo redovnog asortimana biće ponuđeni najkvalitetniji delikatesi, a prvi na tržištu je Rudolfov kolač sa jabukama. Ovaj kolač sa jabukama predstavlja prvi premijum proizvod iz asortimana „Rudolph’s kitchen“ koga čine sastojci najvišeg nivoa kvaliteta, pripremljeni po tajnom receptu ovog velemajstora.

Na događaju, tačno u podne, Rudolf je započeo pripremu svojih poslastica, uključujući demonstraciju spremanja delikatesa sa jabukama, iskazujući svoj jedinstveni stil i stvaralačku strast tokom tri sata druženja. Posetioci su imali priliku ne samo da uživaju u degustaciji ovog slatkog specijaliteta već i da se neposredno druže sa Rudolfom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.